Övrigt16/1

Hej Gabriel – vår nya fastighetsteniker

I mitten av augusti började Gabriel Nylander sin tjänst som fastighetstekniker här på Källfelt. Han är en hamburgerälskande matlådefantast med en bakgrund som snickare och fastighetsskötare. Vi är väldigt glada att ha Gabriel ombord!  

Hur kommer det sig att du började arbeta hos oss på Källfelt?

– Jag jobbade som fastighetsskötare och kände att det började bli dags för nästa steg i karriären och då såg jag annonsen för den här tjänsten. Det lät som ett roligt jobb på ett bra, stabilt företag så jag tog chansen och ansökte. Det är jag glad att jag gjorde. Jag trivs väldigt bra här.

Vad har du sysslat med innan?

– Jag jobbade som snickare först. Sedan gick jag över till att jobba som fastighetsskötare och gjorde det i åtta år. Jag trivdes bra med det, men jag har alltid ambitionen att utvecklas. Och nu är jag här.

Vad gör egentligen en fastighetstekniker?

– Jag brukar säga att jag gör allt mellan himmel och jord när det kommer till fastighetsskötsel och kundvård. Det kan vara allt från att åtgärda något som blivit fel och göra små reparationer till att hålla i visningar och utföra besiktningar. Det är ett varierande jobb, vilket jag verkligen uppskattar.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Förutom att det är så varierande och ingen dag är lik den andra, så måste jag säga att det är att få ge god service till våra hyresgäster. Det är det som är allra mest givande för mig.

Nu är det höst, har du något bra tips på vad man kan hitta på den här årstiden?

– Gymmet är det perfekta stället nu. Luften är svalare och det börjar bli lite mörkare ute. Då är det perfekt att passa på att träna och ta hand om sin hälsa. Jag har boxats i nio år och det tycker jag absolut att de som inte testat borde prova på. Det är en riktigt bra höstsyssla enligt mig.

Vi har hört att du är duktig med dina matlådor, vad brukar du ha i dem?

– Ja, jag är nog ganska strukturerad med mina matlådor. Det blir ofta fullkornspasta och hamburgare. Det är toppenmat!

Det finns ett recept på en kantarellburgare i senaste numret av Källan, vem skulle du vilja bjuda på en sån?

– Min syster, helt klart!